trešdiena, 2013. gada 6. marts

Kā spogulī raudzījies..


.....jo nākas šodien papildināt vakar, 5 martā, rakstīto pamattekstam punktos 1) un 2) tam dēļ ka, ak, brīnums, kāda sakritība šodien( 6.03. 2013) gandrīz vai oficiāls mana vērtējuma (paredzējuma) apstiprinājums http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/sabiedriba/2013/03/06/dotacijas-sabiedriskajam-transportam-pern-parskaitits-ap-pusmiljons-latu--cer-uz-samazinajumu-sogad/  . Vispār jau nav jābūt īpaši gudram, lai saprastu ka visa šī sabiedriskā transporta „reformas” afēra ir pastarpināta likumīga naudas atņemšana ikvienam liepājniekam, pat tādam kas neizmanto ne tramvaju ne autobusu. Visa mana cīņa par mikriņiem un pret prihvatizētāju „reformām” vēsturiski fiksējusies šeit : http://www.irliepaja.lv/lv/galerijas/irliepaja/domes-nama-aiztur-piketetaju-marsruta-taksometru-aizstavi/
Tā vien gribētos publiski ”apsveikt” U.Sesku , G. Ansiņu un citus ģimenes locekļus ar sabiedriskā transporta ‘reformēšanas panākumu’  nu jau vairāk kā gadadienu, diemžēl nav laika (daudz darba) papiketēt vai kā citādi patraucēt redzamās varas dūksnāju. Tomēr, ja vēl kādam rastos drosme noorganizēt pasākumu par godu mūžseniem vietvalžiem, manas pieticīgās personas līdzdalība garantēta.
P.S. .... vispār pārsteigums – vai K.V. ar http://www.liepajniekiem.lv/ nav sācis attālināties no pamatsponsoriem Rožu ielā 6 ? Nezinu, jo gandrīz nemaz nav laika pasekot publiskām norisēm.
P.P.S. uzredzi, ceru, ka agrāk par ‘kādreiz maijā’....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru